X
L1-Kapacity-pysty

Tekoälypohjainen palvelumme auttaa optimoimaan lämpöpumpun käyttöä pörssisähkön hinnan vaihtelujen mukaan

LämpöYkkönen tarjoaa lämpöpumppujen älykästä ohjausta ensimmäisenä Suomessa! Tämä mahdollistaa lämpöpumpun käyttäjille suurimmat säästöt.

 

Älykäs ohjaus -palvelu optimoi lämpöpumpun toimintaa sähkön spot-hintojen ja sääennusteiden kautta samalla huomioiden kotisi kulutusprofiilin.

 

Palvelun tekoälyyn perustuva algoritmi oppii käytön mukaisesta lämmitystarpeesta ja optimoi ohjauksen automaattisesti kiinteistölle edulliseksi sisäilmaolosuhteista tinkimättä.

 

Palvelu on saatavilla LämpöYkkösen uusiin ja jo olemassa oleviin asiakkuuksiin osana huolenpitosopimusta.

Pörssisähkön käyttäjänä säästöä vuosikulutuksestasi jopa 25 %!

Älykäällä ohjauksella säästät energiaa, rahaa ja lisäät asumismukavuutta siirtämällä kulutusta automaattisesti halvemmille tunneille, alati kiinteistösi lämmitystarpeesta oppivan tekoälyn reagoidessa säätilaan sekä pörssisähkön hinnanvaihteluihin sisäilmaolosuhteista tinkimättä.

7 faktaa Älykäs ohjaus -palvelusta:

 • Saatavilla maalämpö- sekä ilma-vesilämpöpumpuille.
 • Sopii pörssi- sekä kiinteähintaisille sähkösopimuksille.
 • Mahdollistaa jopa 5–25 % säästöt vuosittaisesta energiankulutuksesta.
 • Siirtää energiankulutusta automaattisesti halvemmille tunneille.
 • Hyödyntää tekoälyä ja oppii kiinteistön energiankulutuksesta.
 • Reagoi sään ja pörssisähkön hinnan muutoksiin.
 • Toimii selaimessa.

 

Palvelua käyttämällä voit tutkitusti säästää muuttuvahintaisen pörssisähkön käyttäjänä jopa 5–25 % vuosittaisesta energiankulutuksesta. Käytännössä Älykäs ohjaus voi esimerkiksi ennakoida kiristyvää pakkasta ja lämmittää kiinteistöä jo hyvissä ajoin edullisen pörssisähkön tunneilla, joka puolestaan tehostaa laitteen toimintaa ja säästää energiaa.¨

Parhaat hyödyt saavutetaan muuttuvahintaisilla sähkösopimuksilla, mutta myös kiinteähintaisten sopimusten asiakkaat hyötyvät tekoälypohjaisesta ohjauksesta. Palvelu auttaa heitä tehostamaan sähkönkulutusta, jolloin he käyttävät määrällisesti vähemmän sähköä ja maksavat näin ollen aiempaa pienempiä sähkölaskuja.

Ota Älykäs ohjaus -palvelumme osaksi jo olemassa olevaa huolenpitosopimusta tai solmi uusi sopimus laitteellesi – teet säästöä ja samalla tehostat investoinnin takaisinmaksuaikaa entisestään..

Saat Älykäs ohjaus -palvelun käyttöön osana huolenpitosopimusta

Älykäs ohjaus -palvelu on saatavilla osana LämpöYkkösen ilma-vesilämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen huolenpitosopimuksia tietyin merkki- ja laitetyyppirajauksin. Jatkossa laajennamme palvelutarjontaamme koskemaan myös ilmalämpöpumppuja.

 

Yhden sopimuksen piiriin voit kytkeä useamman laitteen. Käytännössä voit liittää palveluun kotisi sekä vapaa-ajan asuntosi lämpöpumput. Huolenpitosopimuksiamme on myös mahdollista tehdä laitteelle, jota ei ole alun perin asennettu LämpöYkkösen toimesta.

 

Mikäli laitteen yhteensopivuus Älykäs ohjaus -palvelun kanssa askarruttaa, kertovat myyjämme mielellään lisää palvelusta ja minkälaisia säästöjä sekä mielenrauhaa voit sitä käyttämällä saavuttaa.

Hanki palvelu nyt rahoituksella, maksa myöhemmin!

Sijoita kotisi energiatehokkuuden tulevaisuuteen ja varmista, että pysyt tulevaisuudessa yhä nopeammin vaihtuvien energian hinnanvaihtelutahdissa mukana.

Vain muutama askel ja olet Älykäs ohjaus -palvelu asiakkaamme!

Ota tuleva lämmityskausi rennommin ja anna LämpöYkkösen Älykäs ohjaus -palvelun optimoida energian käyttösi.

 • Anna lisätietoja halutessasi:

 • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

 • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
 • Anna lisätietoja rakennuksesta

 • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

 • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

 • Ehdot

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
LämpöYkkösen toimitusjohtaja Veli-Matti Hautakoski
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset