X

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpulla ympäristöarvot ja energiatehokkuus kohdilleen

Omakotitalo

Ilma-vesilämpöpumpulla ympäristöarvot ja energiatehokkuus kohdilleen

Paula ja Esko Myllymäki olivat päättäneet päästä eroon pitkään palvelleesta omakotitalonsa öljylämmityksestä – osittain tarpeen, osittain arvojen johdosta. ”Hinta tietenkin oli siinä yksi syy, ja ekologisuus, ettei haluttu kuitenkaan käyttää sitä öljyä. Ja meillä oli tosi vanha se öljykattila, joka olisi pitänyt sitten kuitenkin uusia”, Paula kertoo Eskon kanssa, miksi öljylämmitykseen ei kodissa enää haluttu panostaa.

Lämmitysjärjestelmän uusimispäätöksen jälkeen piti valita, mikä olisi korvaava lämmitysmuoto – maalämpö, ilma-vesilämpöpumppu vai öljyn ja ilma-vesilämpöpumpun yhdistelmä. Ekologisuus määritti öljyn vaihtoehdoista kokonaan pois, ja ilma-vesilämpöpumpun järkevämpi investointikustannus syrjäytti maalämmön. Videolla Myllymäet kertovat lisää mm. siitä, miten patteriverkoston saneeraus onnistui lämmitysjärjestelmän uusimisen yhteydessä.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset