X

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpulla huolettomuutta ja säästöjä

Omakotitalo

Ilma-vesilämpöpumpulla huolettomuutta ja säästöjä

Kestiläläinen Mika Leiviskä halusi päästä eroon omakotitalossaan vuosikaudet lämmitysmuotona olleesta öljylämmityksestä. Vesikiertoisen öljylämmityksen rinnalle oli energiatehokkuuden ja viilennyksenkin tarpeisiin hankittu jo aiemmin ilmalämpöpumppu. ”Se on lähinnä ollut se helppous, ei tarvitse sitten jatkossa huolehtia öljyn tilaamisista eikä näistä kattilan tai polttimon huolloista”, Mika kertoo tärkeimmän syyn päätökselle korvata öljylämmitys ilma-vesilämpöpumpulla.

Kotinsa uuden lämmitysmuodon toimittajaksi valitsemansa LämpöYkkösen asentajien toiminta vakuutti käyttöönottopäivänä talon isännän. ”Hyvät fiiliksethän tässä on. On näyttänyt hyvältä kyllä tuo poikien homma – hienosti on mennyt asennus!”, Mika kiittelee näkemäänsä työnjälkeä. Huolettomuuden lisäksi Mika luottaa saavuttavansa uudella lämmitysmuodolla lisää säästöjä ja parempaa ekologisuutta.

Voit käydä katsomassa lisää yksityiskohtia ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta Mikan omalta YouTube-kanavalta: Ilma-vesilämpöpumppu tuli öljyn tilalle.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset