X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

Konepaja puolitti lämmityskulunsa

Konepaja Vuohensilta Oy

Kohde

Konepaja Vuohensilta Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Toshiba Super Digital 11kW ja likaisen tilan sisäyksikkö

Rakennustyyppi

Konepaja, Teollisuushalli

Paikkakunta

Tampere

Rakennusvuosi

1962

Lämmitysmuoto

Sähkölämmitys, Öljylämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

12 000 kWh eli noin 1200 euroa vuodessa

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys 2 000 kgCO2 eli noin yhden henkilöauton vuosipäästöjen verran

Konepaja puolitti lämmityskulunsa

Yrittäjä Timo Vuohensilta päätyi ilmalämpöpumppuun omien hyvien kokemustensa perusteella.

– Meillä on omassa kodissa öljylämmitys ja asennettiin sinne sitten ilmalämpöpumppu. Sen jälkeen ei ole tarvinut öljyä käyttää. Ja lisäksi sillä on helppo viilentää kesällä.

Alun perin hallia on lämmitetty öljyllä ja sähköllä.

– 10 vuotta sitten purettiin vesikiertoiset putkistot pois ja putkistot on poistettu myöhemmin ja siirrytty lämmittämään sähköpuhaltimilla.

Yksi mahdollisuus olisi ollut uusia vanha öljylämmitysjärjestelmä.

– Se olisi kuitenkin ollut aika iso investointi, joten päädyttiin halvempiin sähkölämmittimiin. Nyt ilmalämpöpumpulla päästään pienempiin lämmityskuluihin.

Ilmalämpöpumpusta on konepajassa myös monia muita hyötyjä kuin energiansäästö.

– Kun kesällä painetaan hommia pää märkänä, niin tällä voidaan nyt myös viilentää. Lisäksi konepajatyössä mittatarkkuden takia optimilämpötila on 20 astetta.

Lauri Vuohensilta tarkentaa vielä lämpötilan nousemisen aiheuttajia:

– Lisäksi kun jyrsimissä on lämpöpumput, niin ne lämmittävät tilaa, joten senkin takia on hyvä, että voidaan viilentää tilaa kesällä.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!