X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

Säästöä yli 10 000 euroa vuodessa

Konepaja Antti Ranta Oy

Kohde

Konepaja Antti Ranta Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilmalämpöpumppu, hybridi

Rakennustyyppi

Konepaja, Teollisuushalli

Paikkakunta

Joensuu

Rakennusvuosi

1980

Lämmitysmuoto

Sähkölämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Elinkaarisäästöt 130 000 euroa

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys noin 34 000 kgCO2 eli noin 11 henkilöauton vuosipäästön verran

Säästöä yli 10 000 euroa vuodessa

Konepajassa on edelleen käytössä sähköiset säteilylämmittimet katossa. Lämmittimet olivat aiemmin toimineet vähän epävarmasti ja niiden sähkönkulutus oli ollut kova. Radiaattoreiden rinnalle asennettiin kulutusta pienentämään ja lämmitystä vakauttamaan teollisuuskäyttöön tarkoitettu lämpöpumppuhybridiratkaisu. Lämpöpumppuja käytetään sekä energiansäästöön että viilennykseen.

Hallin lämmitykseen käytetyn sähkön kulutus oli noin 240 000 kWh vuodessa. Vuoden mittausjakson aikana lämmitykseen käytetyn sähkön kulutus tippui 170 000 kWh:iin, eli noin 30 %.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset