X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

”LämpöYkkösen myyjän lupaus säästöistä piti”

Onni Forsell Oy

Kohde

Onni Forsell Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilmalämpöpumput, hybridi

Rakennustyyppi

Teollisuushalli

Paikkakunta

Nurmijärvi

Rakennusvuosi

1987

Lämmitysmuoto

Öljylämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Yli 15 000 € säästöt vuodessa

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys noin 33 000 kgCO2 eli noin 12 henkilöauton vuosipäästön verran

”LämpöYkkösen myyjän lupaus säästöistä piti”

Onni Forsell Oy on 1978 perustettu tynnyreiden, IBC-konttien ja pienpakkausten puhdistukseen, kunnostukseen, romutukseen, tarkastukseen, myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut alallaan tunnustettu ja arvostettu yritys. Yritys oli muuttanut vuonna 1987 uusiin toimitiloihin Nurmijärven Rajamäelle. Pääosin vuosien saatossa tiloja lämmitettiin öljyllä, mutta Onni Forsell Oy:llä oli myös jo aiemmin yritetty panostaa lämpöpumppuihin – tosin heikolla onnistumisella. ”Meillä oli aikaisemmin tässä lämpöpumput, mutta ne eivät toimineet oikeastaan ollenkaan. Talvella ne oli aina niin jäässä, ettei sieltä tullut lämmintä.”, yrityksen toimitusjohtaja toisessa polvessa Jouko Forsell muistelee.

Yhteistyössä LämpöYkkösen kanssa Onni Forsell Oy päätyi uusimaan lämpöpumppuratkaisun kahteen halliinsa. Niihin asennettiin omat teollisuuskäyttöön suunnitellut ja Onni Forsell Oy:n tarpeisiin mitoitetut ilmalämpöpumput öljylämmityksen rinnalle. Tällä kertaa asiakkaan äänen sävyssä on tyytyväisyyttä, sillä lämmitys halleissa on toiminut halutulla tavalla ja säästöjä on saatu aikaan. ”Toimitus ja asennus, niin ne on asiallisesti asennettu, eikä meidän ole tarvinnut pitää höyrykattilaa enää niin paljoa päällä, rahaa on säästynyt. Se myyjän lupaus piti.”, tyytyväinen Jouko Forsell kiteyttää lopuksi.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset