X

Maalämpö, ilmalämpöpumppu, lattialämmitys

Uuteen, isoon omakotitaloon alhaiset asumiskustannukset maalämmöllä, lattialämmityksellä ja ilmalämpöpumpulla

Omakotitalo

Uuteen, isoon omakotitaloon alhaiset asumiskustannukset maalämmöllä, lattialämmityksellä ja ilmalämpöpumpulla

Espoolaiselle Joonas Mikkoselle oli alusta alkaen selvää, että perheensä uuteen rakennettavaan kivitalokotiin Villa Westendhilliin halutaan mahdollisimman alhaiset asumiskustannukset – myös pitkän elinkaaren ajattelun näkökulmalla. Ratkaisuksi valikoitui lämmitykseen maalämmön ja lattialämmityksen yhdistelmä sekä viilennykseen ilmalämpöpumppu. ”Lisäksi LämpöYkkösen palvelu vakuutti, niin päädyimme heihin”, Joonas Mikkonen kertoo. Videolla Joonas kertoo tarkemmin rakennusprojektin etenemisestä koronapandemian aikana ja myös siitä, miten yhteistyö Lämpöpumppumiehen kanssa on toiminut.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset