Siirry sisältöön

Jo 100 000 tilaajaa on luottanut meihin: LämpöYkkönen teki 100 000. kauppansa

Saavutimme juuri ison merkkipaalun, sillä teimme sadannen tuhannen kauppamme. Haluamme lämpimästi kiittää jokaista meiltä ostanutta.

Miten tähän on päädytty ja millaiset tunnelmat ovat kaupan tekijällä Jyri Aaltiolla sekä ostajalla Teemu Mikkolalla?

Hyvä tuote, hyvät asentajat, rento fiilis ja asiakaslähtöinen ajattelumalli ovat johtaneet onnistumisiin

Energiaratkaisumyyjä Jyri Aaltio on toiminut nykyisissä tehtävissään LämpöYkkösellä maaliskuun alusta alkaen. Vielä silloin hän ei osannut arvata, että saisi olla tekemässä LämpöYkkösen 100 000. kauppaa.

– Toimitusjohtajamme soitti ja kysyi minulta asiakkaan nimeä. Oli iloinen yllätys, kun selvisi, että olen ollut myymässä LämpöYkkösen sadannetta tuhannetta tilausta. Tämä on iso kunnia, koska 100 000 on järkyttävän iso määrä, Jyri kertoo.

Jyri miettii päivittäin asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivia energiaratkaisuja, jotka ovat pitkäaikaisia, säästävät rahaa ja ovat muutenkin fiksuja investointeja. Hän pitää tärkeänä LämpöYkkösen laajaa kokemusta ja asennetta ja uskoo niiden johdattaneen myös tähän saavutukseen.

– Olemme iso yritys ja kokemusta on paljon. Se on ehdottomasti eduksi isoa investointia tehdessä. Meillä on hyvä tuote, hyvät asentajat, rento fiilis ja ajatusmaailmamme on se, että hoidetaan asiakkaalle aina järjestelmä kuntoon. Jos tulee joku ongelma, niin katsomme asiakkaan kannalta parhaimman ratkaisun.

– On hienoa olla osa tällaista yritystä. Se antaa itsellekin työkaluja omaan työhön, kun uskoo tuotteeseen, jota myydään sekä firmaan, joka tämän mahdollistaa. Pidetään jatkossakin huoli siitä, että asiakkaamme saavat meiltä parhaimmat ja laadukkaimmat energiaratkaisut.

Teemu Mikkolalle muistaminen oli iloinen yllätys

Espoolainen Teemu Mikkola asuu 2000-luvun alussa rakennetussa puurakenteisessa omakotitalossa. Viisihenkisen perheen ja yhden koiran koti on lämmennyt suorasähköllä ja energia-asioiden ollessa juuri nyt ajankohtaisia, lähtivät he etsimään tämänhetkisiin tarpeiisiin sopivampaa lämmitysratkaisua. Perhe vertaili toimijoita ja koska laitteisto ja asennus haluttiin saada samassa paketissa, valikoitui toimittajaksi LämpöYkkönen. Päätöstä tukivat myös sukulaisten suositukset sekä LämpöYkkösen perheyritystausta.

– Meille tulee ilma-vesilämpöpumppu eli VILP. Laite yhdistettynä meillä oleviin aurinkopaneeleihin tuo energiaomavaraisuutta, vaikka sähkön hinnat tippuisivatkin. Pelkkiä suorasähkötaloja on hankalampi myydä tulevaisuudessa ja onhan tämä myös askel kohti vihreämpää siirtymää, Teemu Mikkola perustelee laitteen valintaa.

Asennus toteutetaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Koska Teemulla oli kunnia olla 100 000. ostaja, halusimme me LämpöYkkösellä muistaa myös häntä. Myyjämme Jyri Aaltio toimitti Teemulle ja perheelle herkkukorin ja lupasi mukaan ilma-vesilämpöpumpun kalibroinnin muutaman vuoden päähän. Muistaminen lämmitti joulun alla.

– Olihan tämä yllätys ja koska olen itsekin ollut kaupallisella alalla yli 20 vuotta, tiedän mitä myyminen vaatii, oli kyseessä sitten pienempi tai isompi kauppa. Jos nyt on 100 000 kauppaa tehty, niin onhan se huikea määrä ja kyllä tätä kelpaa nostaa esille. Herkkukorikin näin joulun alla piristi mieltä. Pitää kiittää ja kumartaa, tämä oli hyvä ele LämpöYkköseltä.

Olisiko sinulla tarve uudelle lämmitysjärjestelmälle?  Pyydä tarjous! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.