Siirry sisältöön

LämpöYkkönen 15 vuotta: Suomen kokenein lämpöpumpputoimittaja jatkaa kasvuaan

On aika juhlia! Olemme kasvaneet Suomen kokeneimmaksi lämpöpumpputoimittajaksi 15 vuoden ja yli 100 000 toimituksen kokemuksella. Tämä kertoo siitä, että olemme tehneet monia asioita oikein. Saavutus ei olisi mahdollinen ilman osaavaa henkilökuntaamme, meihin luottavia asiakkaita ja laajaa kumppaniverkostoamme – ansaitsette kaikki suuret kiitokset!

Katso videolta Lämpöykkösen Gaalan tunnelmia. Gaalassa juhlimme yhdessä onnistumisia henkilökuntamme ja kumppaniverkostomme kanssa. 

Hyväksy evästeet nähdäksesi piilotettu sisältö.

Mistä kaikki sai alkunsa?

LämpöYkkösen tarina alkaa vuodesta 2007. Perustajajäsenemme huomasivat, että lämpöpumppumarkkinat olivat kovassa nosteessa Ruotsissa, ja Suomen odotettiin seuraavan naapurimaan esimerkkiä. Tästä innostuneena yrityksemme rekisteröitiin yrityskaupparekisteriin 1.12.2007.

Vuosien aikana lämpöpumppujen suosio on noussut huippuunsa, ja olemme kehittyneet alamme johtavaksi toimijaksi ja energiatehokkuuden asiantuntijaksi. Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä lämpöpumppuratkaisuilla, jotka auttavat säästämään  energiaa, rahaa ja luontoa.

Lämpöykkönen lukuina

  • Työntekijöiden sitoutumisesta kertova eNPS-lukumme on 72 (talotekniikka-alan keskiarvo 28). Jo alusta asti oli selvää, että LämpöYkkösestä rakennetaan paras mahdollinen työpaikka. Kuten eräs perustajamme kertoo: “Tehdään yhdessä ja nautitaan matkasta, ei siitä päämäärästä. Kyllä se hyvä tulee tullessaan kun ihmisten kautta päästään rakentamaan työpaikkaa.”
  • Asiakkaidemme antama NPS-lukumme on 53, eli asiakkaamme haluavat suositella meitä eteenpäin (rakennusalan keskiarvo 43).
  • Työllistämme 230 ammattilaista eri puolilla Suomea.
  • Olemme toteuttaneet yli 86 000 energiaremonttia kotitalouksille ja yrityksille.
  • Rikoimme juuri 100 000. kaupan rajan! Lue lisää: Jo 100 000 tilaajaa on luottanut meihin: LämpöYkkönen teki 100 000. kauppansa

Meille on tärkeää, että voimme todentaa työmme tulokset. Siksi mittaamme jatkuvasti sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme tyytyväisyyttä. Ilman tätä emme voisi kehittää toimintaamme edelleen. Kiitettävät numerot on lunastettava kerta toisensa jälkeen.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin – positiivisella energialla myös ensi vuoteen!

Lämpöykkönen