Siirry sisältöön

Me teemme positiivisen energian valitsemisesta helppoa – myös yrityksille

Vastuulliset valinnat ovat yhä useammalle yritykselle välttämättömyys, ja silloin LämpöYkkösen ratkaisut ja asiantuntemus nousevat arvoonsa. Konkreettinen valinta vihreään energiaan siirtymisestä on helppo tehdä, kun samalla luvassa on merkittäviä säästöjä.

Positiivisen energian valitseminen on LämpöYkkösellä tehty kaikille helpoksi. Kun esimerkiksi yritys valitsee LämpöYkkösen ratkaisun, vastuu projektin läpiviennistä aina säästöjen toteutumiseen saakka on LämpöYkkösellä.

– Teemme ihan konkreettiset lupaukset siitä, millaisia säästöjä saadaan aikaan ja kannamme vastuun siitä, että ne toteutuvat, sanoo teollisuuden energia-asiantuntija Juha Leppälä.

Koska kyseessä on yleensä asiakkaalle mittava päätös, LämpöYkkönen tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuuden maksaa investointi toteutuneilla säästöillä.

– Se on alallamme poikkeuksellista ja kertoo sitoutumisestamme.

Missiona on muuttaa maailmaa positiivisella energialla

Kaikki lämpöpumppulaitokset, jotka LämpöYkkönen rakentaa, tehdään asiakkaan ehdoilla. Ratkaisua mietitään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan liiketoiminnan kannalta.

– Jos jokin ratkaisu ei ole meidän mielestämme hyvä, emme tarjoa sitä ollenkaan. Ratkaisun pitää olla molemmille järkevää.

Toimintatapaan kuuluu, että LämpöYkkösellä on vastuu lämpöpumppujen toiminnasta ja niitä seurataan etävalvonnalla. Tärkeää on, että luvatut säästöt pitävät. Jos asiakkaan laskut ovatkin suurempia kuin odotetaan, asia selvitetään tarkasti ja tehdään tarvittavat säädöt.

– Me emme halua vain täyttää asiakkaiden odotuksia vaan ylittää ne. Jokainen asiakkaamme maksaa meidän kaikkien palkan. Siksi hoidamme kaikki projektit viimeisen päälle, ja sieltä se positiivinen energia seuraa perässä, Leppälä toteaa.

Luotto omaan osaamiseen

Leppälä on urallaan luotsannut monta uutta myyjää uran alkuun. Hänen filosofiassaan oleellista on, että asiakkailla on mukavaa. Kuunteleminen on työssä paljon tärkeämpää kuin puhuminen.

Leppälä uskookin, että LämpöYkkösen menestyksen salaisuus on juuri asiakkaiden kuuntelu sekä aidosti järkevien ratkaisujen ehdottaminen. Sekä asiakkaan että LämpöYkkösen yhteisenä tavoitteena on säästää asiakkaalle mahdollisimman paljon.

– Vahvaa kokemustamme voi mielestäni hyvin rinnastaa ydinvoimaloiden rakentamiseen. Isojen lämpöpumppulaitosten rakentaminen on yhtä haastavaa, mutta kokemuksemme ansiosta me onnistumme tehtävässä hyvinkin nopeassa aikataulussa. Meidän ansiostamme sitä positiivista energiaa on Suomessa yhä enemmän, Leppälä sanoo.

Lue lisää palveluistamme yrityksille: Yrityksille