Siirry sisältöön

Ernest Lawson päätyi ilmalämpöpumpun hankintaan viilennyksen takia

Hyväksy evästeet nähdäksesi piilotettu sisältö.

KOHDE

RAKENNUSTYYPPI

Omakotitalo

PAIKKAKUNTA

Espoo

PINTA-ALA YHTEENSÄ

0 m²

RAKENNUSVUOSI

2019

LÄMMITYSMUOTO

LAITTEISTO

Toshiba Optimum 25

ENERGIANSÄÄSTÖ (LÄMMITYSKÄYTÖSSÄ)

300-500 euroa vuodessa

ILMASTOVAIKUTUS (LÄMMITYSKÄYTÖSSÄ)

Päästövähennys -1000 kgCO2 vuodessa, eli kahden etelän lentomatkan verran

Ernest päätyi ilmalämpöpumpun hankintaan viilennyksen takia

Ernest Lawson ja rouva olivat asuntomessuilla kun he tekivät päätöksen ilmalämpöpumpun hankinnasta.

Olimme kiertelemässä asuntomessuilla. Mietittiin vielä että keneltä otetaan talopaketti. Huomattiin siinä kierrellessä että osa taloista on huomattavasti suositumpia kuin toiset. Joihinkin taloihin oli pitkät pitkät jonot ja piti odottaa kymmeniä minuutteja että pääsi sisälle.

Sitten tajuttiin että ne joihin jonotettiin olivat ne joissa oli ilmalämpöpumput. Silloin tajuttiin että kun ilmastonmuutos jatkuu ja kesät voivat olla pelkkää hellettä, niin me tajuttiin että me tarvitaan ilmalämpöpumppu jotta me selvitään edes hengissä!

Lawsonien ilmalämpöpumppu asennettiin yläkertaan asti avautuvaan olohuoneeseen, noin metrin verran yläkerran lattian yläpuolelle. Tämä siksi että saadaan viilennystä osittain myös yläkerran makuuhuoneisiin.

Asennetussa ilmalämpöpumpussa on myös energiatehokas lämmitystoiminto, jotta saadaan lämmityskauden sähkölaskuja pienemmäksi.

Ilmalämpöpumppu tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi ja on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit tehdä.

Suurin syy ilmalämpöpumpun suosiolle on sen tuomat taloudelliset edut ja viilennys kesän helteillä. Tässä vielä ilmalämpöpumpun tuomia hyötyjä koostettuna:

Ilmalämpöpumppu LämpöYkköseltä!

Olemme laitevalmistajista riippumaton toimija, mikä mahdollistaa sinulle optimaalisimmat laite- ja järjestelmävalinnat, koska hyväksymme valikoimaamme vain luotettavimmat tuotemerkit. Kokonaisvaltaisen toimintamallimme ansiosta saat meiltä laitteen, asennuksen, huollon ja avun mahdollisissa ongelmatilanteissa. Näin toimit vain yhden toimijan kanssa alusta loppuun, jolloin huolto- ja takuusopimukset ovat selkeitä. Asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä, oli kyseessä sitten jouluaatto, juhannuspäivä tai tavallinen tiistai. Et jää laitteesi kanssa yksin!

Olemme asentaneet tuhansia lämpöpumppuja suomalaisiin kotitalouksiin Hangosta Utsjoelle, mikä tekee meistä alamme kokeneimpia toimijoita. Voit olla siis varma, että löydämme kokemuksemme ansiosta kaikista parhaan ratkaisun juuri sinun kotiisi.

Pyydä tarjous (popup)

Olen kiinnostunut
Rahoitus
Markkinointilupa

Tarjoamme ilmalämpöpumppuratkaisut kiinteistöihin, koteihin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.