Siirry sisältöön

Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä Krista Pärmäkosken kotona ja edesauttaa palautumista

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski on reissun päällä suurimman osan vuodesta. Kuortaneelle loppuvuodesta 2021 valmistuneesta hirsitalosta löytyy ripaus luksusta, kuten Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumppu, jonka ansiosta kotona olemisesta voi nauttia levollisin mielin.

“Viileä koti kesäkuumalla on luksusta.”

– Kun päätimme puolisoni kanssa rakentaa omakotitalon, niin halusimme rakentaa meille unelmien lomakohteen. Olen reissussa pari sataa päivää vuodessa, joten kotona ollessa haluan nauttia. Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä, ja meille viileä koti kesäkuumalla on luksusta, Krista Pärmäkoski kertoo.

Lämpöpumppu lisää viihtyisyyttä kodin tärkeimmissä tiloissa

Kristan kotoa löytyy kaksi lämpöpumppua: yksi keittiö-olohuoneesta ja toinen Kristan treenihuoneesta.

Keittiö-olohuoneessa on isot ikkunat, joista luonnonvaloa tulvii sisään, mutta kesällä niiden takia koti lämpenee liiaksi. 

– Kehon palautuminen on ammatissani erittäin tärkeää. Urheilijana hikoilen helposti, ja ilman lämpöpumppua nukkumisesta ei tule mitään. Viileä koti on tärkeää myös 10-vuotiaalle koirallemme.

Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä myös 14 neliön kokoisessa treenihuoneessa ja mahdollistaa kotona treenaamiselle otolliset olosuhteet.

– Harjoittelen treenihuoneessa hiihtoa rullahiihtomatolla ja ilman lämpöpumpun viilennystä treenaaminen olisi hankalaa, Krista miettii.

“Ilman lämpöpumpun viilennystä treenaaminen olisi hankalaa.”

KangaspäällystettyToshiba Haori DESIGN-ilmalämpöpumppu ontyylikäs valinta

Krista päätyi valitsemaan Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumpun laitteen ulkonäön perusteella. 

– Olin kiinnittänyt huomiota Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumppuihin nähdessäni niitä muualla. Laite on tyylikkään näköinen, ja kangaspäällisellä sen ilmettä voi muuttaa helposti aina kun haluaa, Krista tuumaa. 

Kristan kodin sisustuksessa on käytetty tehostevärinä mustaa muutoin neutraalein sävyin sisustetussa kodissa. Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumppu sai tummanharmaan kangaspäällisen, jolloin se sointuu muuhun sisustukseen saumattomasti.

Lue myös: Lämpöpumppu laulaja Mira Luodin kotona auttaa pitämään äänen terveenä