X

Toshiba Haori - Markkinoiden tyylikkäin ilmalämpöpumppu

Ennennäkemättömän elegantti, energiatehokas ja hiljainen Toshiba Haori on yksi suosituimmista ilmalämpöpumpuistamme. Haorissa ajaton muotoilu yhdistyy parhaaseen mahdolliseen energialuokkaan sekä tinkimättömään suorituskykyyn kaikissa lämpötiloissa. Jo tuhannet suomalaiset ovat valinneet Toshiba Haorin, joka on räätälöitävissä omaan sisustukseen sopivaksi.

Toshiba Haori Nordic Design 25

Ihastu sinäkin Toshiba Haoriin:

1.

iF Design Awardilla palkittu, kangasverhoiltu Toshiba Haori on niin tyylikäs, että haluat asentaa sen näkyvälle paikalle.

2.

Toshiba Haorin paras mahdollinen energialuokka (A+++) takaa energiatehokkuuden sekä viilennys- että lämmityskäytössä.

3.

Toshiba Haori on hiljaisempi kuin kuiskaus. Toimiessaan järjestelmän tuottama ääni on vain noin 19 dBA (vertaa: tiskikoneen ääni noin 45–50 dBA).

4.

Toshiba Haori pitää sisäilman raikkaana ja puhtaana innovatiivisen plasmaionisaattorin* ja Toshiba Ultra Pure -suodattimen avulla, eli sinä voit hengittää huoletta.

5.

Toshiba Haorissa kiteytyvät kaikki Toshiban tärkeimmät arvot: innovatiivisuus, tehokkuus, luotettavuus, energiansäästö sekä ympäristön kunnioitus.

* plasmaionisaattori vain E-mallin sisäyksiköissä

Pue Toshiba Haori sisustukseen sopivaksi

Tiesitkö, että Haori tarkoittaa perinteistä japanilaista takkia, joka puetaan kimonon päälle. Toshiba Haori on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voit ”pukea” juuri sinun kotisi, vapaa-ajanasuntosi tai toimitilasi tyyliin sopivaksi.

 

Laitteen mukana saat vakiona kaksi kangasvaihtoehtoa, tyylikkään tummanharmaan ja kauniin vaaleanharmaan. Voit myös ommella Toshiba Haorille mieleisesi kankaan itse!

Kokemuksia Toshiba Haorista
– hekin ovat valinneet Haorin

”Moni onkin jo kysynyt, että mikä laite on kyseessä, kun se on niin hyvännäköinen.”

Timo Kahilainen: Ilmalämpöpumppu mökille oli selvä valinta

Toshiba Haori DESIGN 35

 

Muusikko ja näyttelijä Timo Kahilaisen rakentamalla mökillä vieraat saavat nauttia lomasta Toshiba Haori DESIGN 35 -ilmalämpöpumpun pitäessä huolta sopivasta lämpötilasta. Ilmalämpöpumpun valinnassa painoivat ekologiset arvot, mutta myös laitteen ulkonäkö oli ehdoton plussa.

 

”Valitsin Toshiba Haorin, koska se tuli näkyvälle paikalle ja sen design on upea. Se sopii hyvin sisustukseen vaihdettavan kankaan ansiosta. Moni onkin jo kysynyt, että mikä laite on kyseessä, kun se on niin hyvännäköinen.”

Saana ja Olli: Suomen kaunein koti lämpenee tyylikkäästi ja edullisesti

Toshiba Haori DESIGN 35

 

Muotoilijapariskunta Saana Sipilän ja Olli Sallisen koti tunnetaan Suomen kaunein koti -ohjelmasta. Toshiba Haori DESIGN 35 -ilmalämpöpumppu tuo säästöä paritaloksi remontoituun vanhaan kyläkouluun, joka valittiin Suomen kauneimmaksi kodiksi vuonna 2021.

 

”Lämmitämme paljon puulla, mutta olemme paljon pois kotoa viikonloppuisin. Ilmalämpöpumpun avulla kotia on helppoa ja energiatehokasta lämmittää myös silloin, kun olemme poissa. Laite tiputtaa sähkönkulutusta huomattavasti ja säästää euroja.”

Juha ja Jutta Larm: Hiljainen ilmalämpöpumppu ei häiritse kodin rauhaa

Toshiba Haori DESIGN 35

 

Juha ja Jutta Larmin 80-luvun omakotitaloon asennettiin Toshiba Haori DESIGN 35 -ilmalämpöpumppu. Lämpöpumppua hankkiessa pariskuntaa mietitytti laitteen äänekkyys. Voiko lämpöpumppu olla hiljainen vai valvottaako se yöllä?

 

”Ilmalämpöpumppu tuli lähelle meidän makuuhuonetta. Tässä on hiljainen asetus, jolla pumpun saisi äärettömän hiljaiseksi, mutta ei me olla edes muistettu käyttää sitä! Tossa se nytkin pöhisee, eikä hirveästi mitään kuulu. Edes meidän kissat eivät ole pumpun äänistä moksiskaan.”

Krista Pärmäkoski: Viilentävä ilmalämpöpumppu edesauttaa palautumista

Toshiba Haori DESIGN 35

 

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkosken loppuvuodesta 2021 valmistuneesta hirsitalosta löytyy ripaus luksusta, kuten Toshiba Haori DESIGN 35 -ilmalämpöpumppu, jonka ansiosta kotona olemisesta voi nauttia.

 

”Olen reissussa pari sataa päivää vuodessa, joten kotona ollessa haluan nauttia. Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä, ja meille viileä koti kesäkuumalla on luksusta. Kehon palautuminen on ammatissani erittäin tärkeää ja ilman lämpöpumppua nukkumisesta ei tule mitään.”

Ellen Jokikunnas: Kodista ei enää puutu lämpöä

Toshiba Haori DESIGN 35

 

Juontaja Ellen Jokikunnaksen vuonna 1906 rakennettu hirsitalo lämpenee yli satavuotisten uunien ja Toshiba Haori DESIGN 35 -ilmalämpöpumppujen harmonisella yhteistyöllä. Lämpöpumput mahdollistavat, ettei tulia tarvitse sytyttää joka uuniin.

 

”Vanhan puutalon lämmitys pelkästään uuneilla käy työstä. Jos taas ison talon lämmitys hoidettaisiin pelkästään suorasähköpattereilla, niin se olisi kallista puuhaa. Erityisesti, kun talossa on vanhoja ikkunoita ja useita oviaukkoja.”

Ilona Pietiläinen: Tapetilla päällystetty pumppu sulautuu saunamökin sisustukseen

Toshiba Haori DESIGN 25

 

Valkoinen_puutalokoti -tililtä tuttu sisustustoimittaja Ilona Pietiläinen valitsi vastavalmistuneeseen saunamökkiin Toshiba Haori DESIGN 25 ilmalämpöpumpun ja päällysti sen samalla tapetilla kuin mökin efektiseinän.

 

”Töissä on toisinaan tullut vastaan kankaalla tai tapetilla päällystettyjä ilmalämpöpumppuja, jotka sopivat hyvin sisustukseen. Sellainen alkoi kiinnostaa minuakin. Toshiba Haorin päällystäminen tapetilla oli helppoa, ja nyt ilmalämpöpumppu on oikeasti huomaamaton.”

Laura Tirkkonen: Tyylikäs ilmalämpöpumppu kotia viilentämään

Toshiba Haori DESIGN 13

 

Home via Laura -sivustolta tunnettu Laura Tirkkonen asennutti kotinsa eteiseen viilentävän Toshiba Haori DESIGN 13 -ilmalämpöpumpun. Laura halusi panostaa asumismukavuuteen, sillä aiemmin sisälämpötila kävi kesäkuumalla tukalaksi.

 

”Malli on niin kauniisti ja eleettömästi muotoiltu, että olisin hyväksynyt sen olohuoneeseenkin. Sisustajan näkökulmista kauniin kaarevan muodon lisäksi mainio ominaisuus on tämä: Toshiba Haorin voi verhoilla kankaalla.”

Tutustu Toshiba Haorin teknisiin huippuominaisuuksiin

* plasmaionisaattori vain E-mallin sisäyksiköissä

Toshiba Haori on sinun valintasi, jos

Toshiba Haori asennettuna LämpöYkköseltä

Huolettomin valinta on ostaa Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu asennettuna meiltä. Saat laitteen avaimet käteen -periaatteella: suunnittelemme lämpöpumpun sijainnin yhdessä kanssasi, teemme asennustyöt ja annamme opastuksen laitteen käyttöön sekä omatoimihuoltoon.

 

Asennuksen jälkeen tarjoamme teknisen tuen koko Toshiba Haorin elinkaaren ajaksi. Meille on tärkeää, että et jää yksin opaskirjan kanssa, vaan voit olla meihin aina yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos mikään lämpöpumpun toiminnassa mietityttää.

Rahoituksen avulla hankit Toshiba Haorin joustavasti

Haluatko huolettomuutta lämpöpumppusi maksuun? Rahoituksen avulla sinun ei tarvitse maksaa Toshiba Haorista hankintahetkellä mitään.

 

Rahoitusratkaisujemme avulla voit päivittää lämmitysmuodon nopeasti ja joustavasti.

 

Valitse sinulle sopiva rahoitus:

Pyydä tarjous Toshiba Haorista

4 askelta ja pumppu on sinun

 

Mikäli harkitset Toshiba Haorin hankkimista, kaikista helpoiten pääset asiassa liikkeelle pyytämällä tarjouksen.

Lisäksi saat pitkän takuun ja suuren säästön lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haorista on moneksi – katso nämä persoonalliset kohteet ja ratkaisut

Ilmalämpöpumpun ei tarvitse olla tylsä – värikäs kangas on rohkean sisustajan valinta

Klassikkokuosilla päällystetty Toshiba Haori viimeistelee sisustuksen

Sisustussuunnittelija Minna Haapakoski päällysti Toshiba Haorin juuttikankaalla

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset