Siirry sisältöön
Toshiba

Ilmalämpöpumppu Toshiba Seiya+ 18

SEIYA+ on hiljainen ja energiatehokas ratkaisu kotisi viilennykseen. SEIYA+ käyttää uutta Toshiban invertteri- ja kompressoriteknologiaa sekä R32-kylmäainetta tarjotakseen A++ -jäähdytystehoa ja ympärivuotista mukavuutta.

  • Hiljainen sisäyksikkö: 26 dB(A)
  • Vaivaton hallinta etäohjauksella
  • Energialuokka A++

1 752,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1 752,00 .

Lähetettävissä heti

SEIYA+ on hiljainen ja energiatehokas ratkaisu kotisi viilennykseen. SEIYA+ käyttää uutta Toshiban invertteri- ja kompressoriteknologiaa sekä R32-kylmäainetta tarjotakseen A++ -jäähdytystehoa ja ympärivuotista mukavuutta.

Täydellistä mukavuutta A++ -energialuokassa
SEIYA+:n erinomainen A++ jäähdytysteho tarkoittaa optimaalista mukavuutta ja erityisen alhaista energiankulutusta. SEIYA+ onkin erinomainen valinta esimerkiksi kesäkäyttöön suunnatulle asunnolle, joka on suurimmalla käytöllä juuri kesän kuumimpien kuukausien aikaan.

Hiljaisuus on kultaa
Toshiba innovoi jatkuvasti kyetäkseen vastaamaan käyttäjien ilmastoinnin laatua koskeviin odotuksiin. Melun vähentämiseksi ja mukavuuden parantamiseksi SEIYA+:n hiljaiset toiminnot puolittavat ulkoyksikön äänitason ja vähentävät sisäyksikön ääntä ja taaten sinulle hyvän yöunen.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Äänenpainetaso (min)

26 dB(A)

Asennuspaikka

Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A++

Etäohjaus

Kyllä

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Viilennys

Merkki

Toshiba

Paino (kg)

9

Sähkösuodatus

Ei

SEER

7,0

Sisäyksikkö

RAS-B18E2KVG-E

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

293 x 798 x 230

Suositusneliöt min

30

Suositusneliöt max

120

Takkatoiminto

Ei

Toiminta-alue (°C)

-15 ~ 46

Ulkoyksikkö

RAS-18E2AVG-E

Viilennysteho Max (kW)

5,50

Ylläpito-ominaisuus

Ei

Lämpöykkönen