Siirry sisältöön
Viessmann

Ilmalämpöpumppu Viessmann Vitoclima 200-S Comfort 35

Uusi Vitoclima 200-S Comfort -ilmalämpöpumppu tarjoaa edistyneitä toimintoja ja suorituskykyä, jotka tekevät siitä tehokkaan ympäri vuoden.

  • Lähes äänetön: 24 dB(A)
  • Ekologinen ja tehokas: A++
  • Etähallinta vakiona

1 099,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 999,00 .

Lähetettävissä heti

Osta asennettuna

Varaa tuotteen asennus haluamaasi osoitteeseen. Lue lisää

Hinta alkaen: 1 949,00 

Varaa aika

Viessmannin uusi ilmalämpöpumppu on yhdistelmä erinomaista tehokkuutta ja hiljaisuutta pakattuna tyylikkääseen ulkomuotoon. Vitoclima 200-S Comfort tarjoaa useita ympäristöä suojelevia ominaisuuksia, kuten pienemmän hiilijalanjäljen ja paremman energiatehokkuuden. Uudet tehokkaat mallit saavuttavat jopa 7,0 SEER*- lukeman jäähdytyksessä ja jopa 4,0 SCOP**- lukeman lämmityksessä (A++ / A+). Se takaa energiasäästöjä ympäri vuoden.

Sisäyksikkö edistyneillä toiminnoilla

Tyylikäs sisäyksikkö tarjoaa useita toimintoja. 3D-puhalluksella ja kaukosäätimen kiinteällä lämpötila-anturilla varustettu laite takaa tasaisen lämpötilan hallitulla ilmavirtauksella. Quiet-toiminnon ansiosta ilmavirtausta ja -nopeutta voidaan alentaa, jolloin laite toimii lähes äänettömästi. Laitteessa on myös vakiona etähallinta, jonka avulla voit säätää laitetta mistä haluat.

Tehokas ulkoyksikkö

Vitoclima 200-S Comfort -laitteen ulkoyksikkö on suunniteltu tuottamaan tehoa, joka takaa todellista käyttömukavuutta niin jäähdytys- kuin lämmitystilassakin. Ulkoyksikön muotoilu helpottaa asennusta ja huoltoa.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Toimitusehdot (ilmalämpöpumpputilaus sisältäen asennuksen)

Toimitus sisältää sijoituksen suunnittelun asennuksen yhteydessä, laitteiston asennuksen, käyttöopastuksen ja teknisen tuen. Sisältää kilometrit 70 km lähimmästä toimipisteestä

Äänenpainetaso (min)

Asennuspaikka

Energialuokka

A++

Etäohjaus

Kategoria

Käyttö

Lämmitysteho Max (kW)

Merkki

Nimellislämpöteho (kw)

Paino (kg)

SCOP

SEER

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

Takkatoiminto

Toiminta-alue (°C)

Viilennysteho Max (kW)