Siirry sisältöön
Viessmann

Ilmalämpöpumppu Viessmann Vitoclima 220-S Eco+ 35

Uusi Vitoclima 200-S Eco+ -ilmalämpöpumppu tarjoaa erinomaisen hinta-/laatusuhteen. Ekologinen R32-kylmäaine takaa tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden.

  • Erinoimainen hinta/laatusuhde
  • Ekologinen ja tehokas: A++
  • Automaattinen puhdistus ja kosteudenpoisto

989,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 989,00 .

Lähetettävissä heti

Osta asennettuna

Varaa tuotteen asennus haluamaasi osoitteeseen. Lue lisää

Hinta alkaen: 1 839,00 

Varaa aika

Vitoclima 220-S Eco+ on Viessmannin uusi ilmalämpöpumppu. Asuinkiinteistöihin ihanteellisesti sopiva ilmalämpöpumppu yhdistää tehokkuuden, hiljaisuuden ja ainutlaatuisen muotoilun.

Vitoclima 220-S Eco+ käyttää ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, joka takaa pienemmän hiilijalanjäljen ja paremman energiatehokkuuden.

Uusien mallien tehokkuus saavuttaa kategoriansa parhaita tuotteita vastaavat arvot (A++).

Tyylikäs sisäyksikkö
Sisäyksikössä on hopeinen nauha, joka korostaa tyylikkäästi yksikön pehmeitä linjoja. Hillityn tyylisen yksikön etuosan paneelissa on kiinteä LED-näyttö ja useita toimintoja. Kaukosäätimen light-painiketta käyttämällä sisäyksikössä näkyy säädetty huonelämpötila.

Ulkoyksikkö ekologisella kylmäaineella
Vitoclima 220-S Eco+ -laitteen ulkoyksikkö käyttää R32-
kylmäainetta. Ympäristöä suojeleva ulkoyksikkö on kehitetty alentamaan melu- ja tärinätasoja. Kevyt yksikkö on helpompi asentaa. Yksikkö on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaaksi. Useat toiminnot takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Toimitusehdot (ilmalämpöpumpputilaus sisältäen asennuksen)

Toimitus sisältää sijoituksen suunnittelun asennuksen yhteydessä, laitteiston asennuksen, käyttöopastuksen ja teknisen tuen. Sisältää kilometrit 70 km lähimmästä toimipisteestä

Äänenpainetaso (min)

27 dB(A)

Asennuspaikka

Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A++

Etäohjaus

Kyllä

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Viilennys

Lämmitysteho Max (kW)

3,8

Merkki

Viessmann

Nimellislämpöteho (kw)

3,3

Paino (kg)

8,5

SCOP

4

SEER

6,1

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

250 x 773 x 185

Takkatoiminto

Ei

Toiminta-alue (°C)

-15 ~ +43

Ulkoyksikkö

Vitoclima 200-S Eco 25 ulkoyksikkö

Viilennysteho Max (kW)

3,6