Siirry sisältöön

Tarjous

Samsung

Ilma-vesilämpöpumppu Samsung Climatehub EHS Split box 9 kW

Samsungin ilma-vesilämpöjärjestelmissä on tehokas lämpöpumpputekniikka, joka tarjoaa erinomaista mukavuutta edullisesti.

Samsungin ilma-vesilämpöpumppu tuo ylivoimaista mukavuutta kotiin ympäri vuoden. Järjestelmän mutkattoman asennuksen, hiljaisen toiminnon sekä älykkään yhdistettävyyden ansiosta kodin mukavuuden ylläpito on nyt äärimmäisen helppoa.

 

Alkuperäinen hinta oli: 7 432,00 €.Nykyinen hinta on: 6 570,00 €.

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 6 570,00 .

Lähetettävissä heti

Samsung EHS seinäasenteinen sisäyksikkö on mahdollista asentaa myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Yksinkertaisen asennuksen, sujuvan käytön, äänettömän toiminnan ja älykkään liitännän ansiosta kodin mukavuuksien ylläpito ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Äänenpainetaso

35 dB(A)

Asennuspaikka

Omakotitalo

EAN
Energialuokka

A+++

Etäohjaus

Lisävaruste

Kategoria

Ilma-vesilämpöpumput

Käyttö

Lämmitys

Käyttöveden tuotto
Kompressorin tyyppi
Kylmäaine

R32

Lämmitysteho Max (kW)

9,0

Merkki

Samsung

Nimellislämpöteho (kw)
Paino (kg)

Sisäyksikkö 45kg, Ulkoyksikkö 73kg

Sähkösuodatus
SCOP

4,45

SEER
Sisäyksikkö
Sisäyksikön mitat

Nettomitat (LxKxS) 510 x 850 x 315 mm

Suositusneliöt min
Suositusneliöt max
Takkatoiminto
Toimintaalue
Tyyppi

Split

Ulkoyksikkö
Varaaja

Ei

Varaajan tilavuus (l)

Varaajan tyyppi

Viilennysteho Max (kW)
Ylläpito-ominaisuus