Siirry sisältöön

Vuoden 2023 arvontavoittajat

Jaamme positiivista energiaa arpomalla vuosittain useita lämpöpumppuja sekä erilaisia määräaikais- ja puhdistushuoltoja. Tutustu onnekkaisiin arvontavoittajiimme.

Syysarvonnan voittaja löytyy Haukiputaalta

Laitoimme ilmalämpöpumppuarvonnan pystyyn kylmien kelien saavuttua, ja palkintona oli lämmitykseen ja viilennykseen tarkoitettu premium-pumppu, Viessmann Comfort 35. Syysarvonnan voittaja Sari Kusmin löytyy Pohjois-Suomesta Haukiputaalta.

Viessmann -ilmalämpöpumppu tulee 125 neliöiseen omakotitaloon lisälämmitykseksi kaukolämmön rinnalle. Talossa ei vielä ollut ilmalämpöpumppua, joten arvontavoitto tuli kuin tilauksesta ja viilentää tulevien kesien helteilläkin.

“Meillä on mökillä ilmalämpöpumppu, mutta kotoa se on vielä puuttunut. Hankinnasta on ollut puhetta ja siksi tämä voitto onkin enemmän kuin lottovoitto”, Sari iloitsee.

LämpöYkkönen onnittelee voittajaa!

Voittopumppu tulee kaukolämmön rinnalle lämmittämään 125 neliöistä omakotitaloa.

Ilmalämpöpumppu tulee säästämään öljylämmitteisen mökin lämmityskustannuksissa

Järjestimme ilmalämpöpumppuarvonnan Loviisan Asuntomessuilla ja tällä kertaa onnetar suosi oululaista Santeri Puolakanahoa.

Arvonnan palkintona oli markkinoiden ylivoimaisesti tyylikkäin ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Nordic Design 35. Lämpöpumppu tulee pinta-alaltaan suureen mökkiin, joka lämpenee öljyllä. Viilentävällä ja lämmittävällä ilmalämpöpumpulla saa huomattavia säästöjä lämmityskustannuksista.

Tiesittekö, että Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu on mahdollista verhoilla haluamallaan kankaalla kaavojen avulla?

“Kiinnostava kysymys. Verhoilu voisi olla mahdollista, jos sen myötä saadaan sopimaan mökin estetiikkaan paremmin”, Santeri sanoo.

Mitä fiiliksiä voitosta heräsi?

“Ei ole tullut ennen voitettua arvontoja mutta oli onnekas fiilis jo arvontaan osallistuessa”, hän virkkoo.

Teillä oli siis kutina että voitto voisi olla tulossa kohdalle?

”Kyllä jonkin tapainen aavistus oli”, Puolakanaho naurahtaa.

Voittopumppu tullaan asentamaan Santeri Puolakanahon mökille.

Ilma-vesilämpöpumppu oli iloinen yllätys sähkön hintojen heilahdellessa

Ilma-vesilämpöpumpun kohdalla arpaonni suosi vantaalaista Tarja Kalimaa.

Arvontavoitto osui hyvään saumaan, sillä Itä-Suomessa sijaitsevan toisen asunnon lämmityskustannukset kohosivat merkittävästi sähkömarkkinoiden heilahtelujen myötä.

“Talven aikana olemme puolisoni kanssa katselleet ilmalämpöpumppua lämmitys- ja viilennyskäyttöön, joten ilma-vesilämpöpumpun voittaminen oli iloinen yllätys! Sähkön hinta on ollut meilläkin ajankohtainen puheenaihe”, Tarja kertoo.

Tarja Kalima voitti ilma-vesilämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu löysi uuden kodin rintamamiestalosta

Rintamamiestalon ylimpään kerrokseen asennettava ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kesäöitä ja säästää talvikaudella lämmityskustannuksissa.

Onnettaren suosikki oli tällä kertaa tamperelainen Petri Vasama. Ilmalämpöpumppu tulee kolmikerroksiseen rintamamiestaloon viilentämään kesähelteillä sekä säästämään lämmityskustannuksissa talvikaudella.

Petri Vasama voitti ilmalämpöpumpun.

“Yläkerta on ollut kesän helteillä tuskallisen kuuma nukkua, jopa 30-asteinen. Lisäksi näillä sähkömarkkinoilla ilmalämpöpumpulla saa säästettyä sähkölämmitteisen talon lämmityskustannuksissa paljon, kun pattereita ei tarvitse niin aikaisin syksyllä laittaa päälle”, Petri kertoo.

Uutta ilmalämpöpumppua yläkertaan oli jo katseltu, joten arvontavoitto tuli hyvään aikaan.

Ilmalämpöpumpulle on jo paikka mietittynä yläkerrasta yhdessä LämpöYkkösen asiantuntijan kanssa. Talon keskikerroksen lämpötilan pitää sopivana Mitsubishin ilmalämpöpumppu.

Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu on myös mahdollista verhoilla haluamallaan kankaalla.

”Jonkinlainen kuosi voisi olla mukava lisä. Jos vaikka seinän väri vaihtuu niin voi vaihtaa samalla pumpunkin väriä”, Petri naurahtaa.

Mitä fiiliksiä voitosta heräsi?

“En ole aiemmin arvonnoissa voittanut, joten tämä palautti uskoni arvontoihin. Odotan pumpun asennusta kovasti!”

>> Osallistu käynnissä olevaan uuteen arvontaan täällä!

Lämpöykkönen