Viessmann Comfort -arvonta

Meille positiivinen energia tarkoittaa myös hyvän eteenpäin jakamista!

Järjestämme vuosittain useita arvontaja, joiden palkintoina on huippuluokan tuotteita ja palveluita.

Osallistu nyt lämmittävän sekä viilentävän Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumpun arvontaan (arvo 1 299 €).

Osallistu arvontaan! Kuukauden Viessmann Comfort -arvonta

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat tilanneet LämpöYkkösen uutiskirjeen. Arvontaan voi osallistua 1.2.2024–15.2.2024 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan palkintoa on Viessmann Comfort -ilmalämpöpumppu. Voitto ei sisällä asennusta eikä asennustarvikkeita.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa lampoykkonen.fi/arvonta sekä LämpöYkkösen Facebook ja Instagram sivuilla. LämpöYkköseltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, 17.2.2024 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Voittoa ei voi siirtää toiselle henkilölle ja se tulee lunastaa kuuden kuukauden sisään voitosta.

Tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen käyttöön etkä Facebookille.

Osallistun Viessmann Comfort ilmalämpöpumpun arvontaan(Pakollinen)
Hyväksyn arvonnan säännöt(Pakollinen)

Mikäli arvonnan voittaja on ostanut ilmalämpöpumpun kuluneen arvonnan aikana, hänelle hyvitetään ostetun tuotteen hinta
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)