Viessmannin uusi ilmalämpöpumppu on yhdistelmä erinomaista tehokkuutta ja hiljaisuutta pakattuna tyylikkääseen ulkomuotoon. Vitoclima 200-S Comfort tarjoaa useita ympäristöä suojelevia ominaisuuksia, kuten pienemmän hiilijalanjäljen ja paremman energiatehokkuuden. Uudet tehokkaat mallit saavuttavat jopa 7,0 SEER*- lukeman jäähdytyksessä ja jopa 4,0 SCOP**- lukeman lämmityksessä (A++ / A+). Se takaa energiasäästöjä ympäri vuoden.

Sisäyksikkö edistyneillä toiminnoilla

Tyylikäs sisäyksikkö tarjoaa useita toimintoja. 3D-puhalluksella ja kaukosäätimen kiinteällä lämpötila-anturilla varustettu laite takaa tasaisen lämpötilan hallitulla ilmavirtauksella. Quiet-toiminnon ansiosta ilmavirtausta ja -nopeutta voidaan alentaa, jolloin laite toimii lähes äänettömästi. Laitteessa on myös vakiona etähallinta, jonka avulla voit säätää laitetta mistä haluat.

Tehokas ulkoyksikkö

Vitoclima 200-S Comfort -laitteen ulkoyksikkö on suunniteltu tuottamaan tehoa, joka takaa todellista käyttömukavuutta niin jäähdytys- kuin lämmitystilassakin. Ulkoyksikön muotoilu helpottaa asennusta ja huoltoa.