X
Toshiba_SeiyaPlus_A-energia_1-1

Toshiba Seiya+

Toshiba Seiya+ on Suomen suosituimpia viilentäviä ilmalämpöpumppuja

Toshiba Seiya+ ilmalämpöpumppu on luottokumppanisi, kun etsit energiatehokasta viilennystä. Seiyan avulla teet elämisestä mukavaa myös kuumimmilla kesähelteillä, niin kotona, kesämökillä kuin toimistollakin.

Viisi syytä ihastua Toshiba Seiyaan

1.

Toshiba Seiyan avulla viilennät edullisesti. Erinomainen A++ jäähdytysteho tarkoittaa erityisen alhaista energiankulutusta.

2.

Seiya ei häiritse kodin tai kesämökin rauhaa. Toimiessaan järjestelmän tuottama ääni on 19 dBA, eli kuiskaustakin hiljaisempi. (Vertaa: tiskikoneen ääni noin 45–50 dBA).

3.

Viilennyksen lisäksi Seiya tekee sisäilmasta raikkaan. Sisäyksikön suodattimet suodattavat sisäilmasta epäpuhtauksia.

4.

Seiyan selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä hallitset näppärästi sekä perustoimintoja että moderneja mukavuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten unitoiminto ja hiljainen tila.

5.

Lisävarusteena saatavilla WiFi-ohjaus, jonka avulla säädät ihanteellisen jäähdytystason milloin tahansa - riippumatta siitä missä olet.

Toshiba Seiya viilentää kerrostalossa, kesämökillä tai missä ikinä viilennystä tarvitset

Hyvästi hikoilu, huonot yöunet ja jatkuvasta kuumuudesta johtuva vetämätön olo! Viilennykseen suunniteltu Toshiba Seiya+ ilmalämpöpumppu tekee arjesta miellyttävää myös kesän kuumimpina päivinä.

Toshiban kehittämän edistyksellisen invertteriteknologian ansiosta Seiya jäähdyttää aina optimaalisella teholla, säätämällä kompressorin nopeuden tarvetta vastaavaksi. Tällöin sisälämpötila pysyy tarkalleen halutussa lämpötilassa, vaikka ulkolämpötila vaihtelisi.

 

Seiya viilentää energiatehokkaasti ja hiljaisesti siellä, missä viilennystä tarvitset: omakotitalossa, rivitalossa, kerrostalossa, kesämökillä tai toimitiloissa. Erityisen hyvin se sopii kerrostaloon, jossa hiljainen äänitaso on tärkeä ilmalämpöpumpulta vaadittu ominaisuus.

Kokemuksia Toshiba Seiyasta

Roni Bäckin kerrostaloasunto viilenee myös kesähelteillä

Kerrostaloasunnossa asuva Roni Bäck tietää, miten helteisten kesäpäivien vaikutukset ulottuvat arkeen ja asumiseen.

 

”Kesä tulloo hirveetä vauhtia ja lämpötila nousee, onneks meikäläiseltä löytyy ilmalämpöpumppu sisältä niin pystyy nukkuu hyvin.”

Laadukas ilmalämpöpumppu on hiljainen ja tehokas

”Meillä on rivitaloasuntomme varaston seinustalla Toshiban Seiya. Nyt 30-asteen helteilläkin pienin puhallusteho on riittänyt hyvin viilentämään 80-neliöisen asunnon ja ulkoyksikön viereen saa ihan mennä kuuntelemaan, että pyöriikö se. Todella hiljainen siis. Naapurilla on rautakauppapumppu, joka pörrää isoilla kierroksilla ja tuntuu tärisevän kovasti.”

 

– Kimmo, Jyväskylä, rivitalo 80 m2

Tutustu Toshiba Seiya+ ilmalämpöpumpun teknisiin huippuominaisuuksiin

Toshiba Seiya on sinun valintasi, jos…

Toshiba Seiya asennettuna LämpöYkköseltä

Meiltä saat Toshiba Seiyan vaivattomasti asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme ilmalämpöpumpun optimaalisen sijainnin yhdessä kanssasi, teemme asennustyöt ja annamme lopuksi opastuksen laitteen käyttöön sekä sen omatoimiseen huoltoon.

Rahoituksen avulla hankit Toshiba Seiyan joustavasti

Kaipaatko huolettomuutta ja joustoa uuden ilmalämpöpumppusi maksuun? Rahoituksen avulla voit siirtää maksun eräpäivää eikä sinun ei tarvitse maksaa Toshiba Seiyasta hankintahetkellä mitään.

 

Erilaisten rahoitusratkaisujemme avulla voit hankkia kotiisi viilennystä kätevästi.

 

Valitse sinulle sopiva rahoitus:

Asennuksen jälkeen tarjoamme teknisen tuen koko Toshiba Seiyan elinkaaren ajaksi. Et jää yksin opaskirja kädessä pohtimaan, kuinka laite toimii ja kuinka sitä säädetään. Voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos mikään ilmalämpöpumpun toiminnassa ihmetyttää.

Pyydä tarjous Toshiba Seiyasta

Näin helposti se sujuu

 

Harkitsetko Toshiba Seiyan hankintaa? Pääset asiassa helposti liikkeelle jättämällä meille tarjouspyynnön. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Lisäksi saat pitkän takuun ja suuren säästön lämmityskuluissa.

Pyydä tarjous Toshiba Seiyasta, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!