Toshiba Aurora + kuuluu markkinoiden energiatehokkaimpiin ilmalämpöpumppuihin. Aurora + on moderni ja taloudellinen ratkaisu kaikkiin eri asumisratkaisuihin. Tyylikkäästi muotoiltu Ilmalämpöpumppu pitää asuintilan mukavan viileänä tai lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Lisävarusteena tarjottava takkatoiminto korostaa Aurora + monipuolisuutta entisestään: Pelkkä puhallin riittää huolehtimaan tulisijan lämmön jakautumisesta tilaan tasaisesti.

Ympärivuotinen energiatehokkuus
Pohjoismaisiin olosuhteisiin luontuva Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu tuo edullista lämpöä kotiisi kovissa pakkasissa ja kaivattua viilennystä kesän kuumimpina päivinä. Aurora + voi myös ylläpitää vapaa-ajan asunnon peruslämpöä viileimpinä kuukausina. Kaikkia toimintoja voit käyttää huolettomasti ja taloudellisesti, sillä Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu sijoittuu erinomaiseen energialuokkaan: Lämmityksessä ja viilennyksessä A++.

Puhdasta ja raikasta huoneilmaa
Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu on suunniteltu parantamaan huoneilmaa ja lisäämään asumisen mukavuutta. Toshiban Magic Coil® estää veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä, jatkaa puhallin toimintaansa hiljaisella nopeudella. Tällöin lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana.