Energia­remontit vähentävät tehokkaasti energian­kulutusta  

Energia- ja ilmastokriisien ratkaiseminen vaatii tekoja kaikilta yhteiskunnan osa-alueilta. Energiaremontit nähdään merkittävänä keinona saavuttaa toivottu muutos ja moni kiinteistönomistaja onkin jo tiedostanut energiaremontoinnin hyödyt.  

Investoimalla nyt energiaremonttiin voit saada kokonaiskustannuksiin erilaisia energiaremontin tukia ja säästöä heti ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen. 

Energiaremontit ovat keino nopeisiin tuloksiin! Kiinteistösi energiatehokkuuden kasvaessa, energiankulutus ja kulut laskevat. 

Energia­remontilla ennakoit tulevaa

Energiaremontilla nostat kiinteistösi vaadittuun energiatehokkuusluokkaan ja ennakoit tulevaa 

Vuonna 2023 EU-parlamentti äänesti direktiivin puolesta, mikä vaatii rakennusten energiatehokkuuden kehittämistä lähitulevaisuudessa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikkien rakennusten tulisi saavuttaa vähintään E-energiatehokkuusluokka. 

Energiatodistus on raportti, joka kertoo kiinteistön energiatehokkuudesta ja se mahdollistaa suoraviivaisemman vertailun eri kiinteistöjen välillä. Energiatehokkuusluokat kuvataan tunnuksilla A–G, joista paras on A. 

Energiaremontti on paras keino nostaa kiinteistö vaadittuun E-luokkaan. Parhaita tuloksia saadaan keskittämällä toimenpiteet lämmityksen energiatehokkuuden parantamiseen.  

Energiaremontin hyödyt: 

  • Lisäät kiinteistön energiatehokkuutta 
  • Lasket energiakustannuksia ja säästät 
  • Nostat kiinteistösi arvoa. 

Teho­kkaimmat energia­remontit toteutetaan lämpö­pumpuilla! 

Voit asentaa olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle lämpöpumpun tai vaihtoehtoisesti korvata päälämmitysjärjestelmän kokonaan maa- tai ilmavesilämpöpumpulla.  

Energiaremontti tulee suunnitella huolella asiantuntijan johdolla ja projekti tulee nähdä kokonaisvaltaisena kiinteistön parannuksena. Vaikka lämpöpumppu onkin tehokas ratkaisu, on energiatehokkuusluokan saavuttamiseksi huomioitava myös muut rakennuksen vaatimat parannukset ja mahdolliset lisätarpeet. 

Energiaremontit voidaan toteuttaa myös asteittain, mikä tukee suunnitelmallisuutta eikä ole kertainvestointina niin suuri, kun kulut jakautuvat pidemmälle ajalle. Joissain tapauksissa voi olla myös mahdollista jakaa kuluja esimerkiksi kahden pientalon välillä, jos yhteishankintana toteutetaan kumpaakin taloa palveleva maalämpökokonaisuus. 

Meiltä energiaremontit lämpöpumpuilla sekä aurinkopaneeleilla toteutettuna

Katsotaan yhdessä sinulle sopivin ratkaisu. Meiltä saat aurinkopaneelit ja akustot sekä lämpöpumput valmiiksi asennettuna! Ota rohkeasti yhteyttä. 

Selvitä hintalaskureillamme alustava arvio lämpöpumppu tai aurinkopaneelihankinnasta: 

Meiltä saat alan parhaat lämpöpumput, aurinkovoimalat ja akustot asennettuna. Tarjoamme myös poikkeuksellisen hyvillä takuuajoilla varustetut huolenpitosopimukset sekä Älykäs ohjaus -palvelun, jotta laitteistosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ota rohkeasti yhteyttä, yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

 

Pyydä tarjous energiaremontista ja palaamme asiaan pikapuolin.

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)