X

Paljonko maalämpö säästää energiaa?

Maalämpöpumput: Miksi maalämpö säästää energiaa?

Maalämmön idea on lämmön talteenotossa. Maalämpöä on ollut niin kauan, kun aurinko on paistanut ja varastoinut lämpöä luonnon omiin lämmönvaraajiin: maaperään, kallioon ja vesistöihin.

Vinkki: ↓ Laske omat säästösi alempaa

Nykyaikainen maalämpöpumppu on erittäin suosittu lämmitysmuoto edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi. Lisäksi kompaktin kokoinen laitteisto ei tarvitse paljon tilaa. Näin säästetään arvokkaita rakennusneliöitä muuhun käyttöön.

Maalämpöpumpun toimintaperiaate on jääkaapeista tuttu, kylmän asemasta laite pumppaa lämpöä. Lämpö kerätään maasta putkiston avulla. Putkisto voidaan sijoittaa maahan joko kaivamalla horisontaalisesti maaperään tai poraamalla kaivo kallioon. Putkisto voidaan vetää myös tontin lähellä sijaitsevaan vesistöön.

Maalämpö säästää jopa 70% lämmityskuluissa

Maalämpö on käyttökustannuksiltaan edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto. Energiaa kuluu vain lämmön siirtoon maaperästä rakennukseen. Varsinaisen lämmityksen hoitaa maahan sitoutunut lämpö.

Vanha lämmitysjärjestelmä esim. öljy, sähkövaraaja ja puukattila ovat yleensä vaihdettavissa maalämpöjärjestelmään. Investointikustannus riippuu olemassa olevan järjestelmän toiminnasta sekä keruupiirin asennuspaikasta.

Toimitamme korkeatasoisia Oilon ja Nibe maalämpöpumppuja. Asennuspalvelumme toimii lähes koko maassa. Asennamme pääasiassa Oilon ja Niben maalämpöpumppuja, mm. niiden korkean laatutason ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi.

Mitoitamme yhteistyössä tehtaiden kanssa kohteeseen sopivan maalämpöpumpun talon enegiatarpeen, lämmitettävän tilavuuden ja muiden annettujen tietojen pohjalta. Mitoituksesta teemme myös tarkat laskelmat, jotka toimitamme tarjouksen yhteydessä tarkasteltavaksi.Maalämpöpumppu : Ostajan opas

Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa maalämmön hankkimisesta.

Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa maalämmön hankkimisesta.

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset