X

Tilaa ilmalämpöpumppu Vantaa – PK-Seutu – muu Etelä-Suomi -akselilla avaimet käteen periaatteella ja jopa 5 vuoden takuulla!

Tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Vantaa -sivultamme löydät tietoa ilmalämpöpumpuista, toiminnastamme Vantaan ja muun PK-seudun/Etelä-Suomen alueella sekä asiakastarinan.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Yöllä ei hikoiluta, päivällä ei palella ja lämmityskustannukset pienenevät. Ilmalämpöpumppu on siitä hieno tuote, että se maksaa itsensä hetkessä takaisin paitsi asumismukavuuden, mutta myös eurojen muodossa.

Jos haluat tilata ilmalämpöpumpun Vantaan ja Etelä-Suomen alueella, niin meidän kauttamme saat sen kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun, asennamme pumpun ja opastamme sen käytössä. Saat samalla myös kirjalliset takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta tai lomakkeella!

Vaihde, ilmalämpöpumput 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Mikäli tiedät jo, minkälaisen ilmalämpöpumpun haluat, niin voit tilata sen myös suoraan verkkokaupastamme.

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

LämpöYkkönen – Millainen yritys me olemme?

Olemme energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin keskittyvä yritys. Päätuotteemme ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput.

Kun toimit kanssamme, niin huomaat, että toimintaamme kuvaavat parhaiten vankka ammattitaito sekä palvelualttius asiakkaitamme kohtaan. Meille saatetaan soittaa ilmalämpöpumppuun tai maalämpöön koskevasta ongelmasta, vaikka soittajan alkuperäinen tuote olisi jonkun toisen yrityksen asentama. No, totta kai me autamme, koska asumisen ilo on asia, jota me haluamme tarjota. Se ei katso sitä, kenen asentamaa laitetta asiakas käyttää. Jos tiedämme osaavamme auttaa tai jos meiltä löytyy laitteeseen varaosa, niin me autamme ja huollamme kaikki lämpöpumput.

Meidän kanssa toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä.

Asiakaskokemuksia

Niina Tanhuanpää asuu vuonna -76 rakennetussa rivitaloasunnossa. Asunto on kahdessa kerroksessa ja neliöitä siinä on yhteensä 97 m2. Asunnossa on suora sähkölämmitys, mikä mietitytti heitä alunperin, että ostavatko asuntoa korkea sähkön hinnan takia laisinkaan. Tämän lisäksi asunnossa ei ollut esimerkiksi tulisijaa.

Lopulta Niina kuitenkin kuuli, että hänen perheenjäsenensä oli hankkinut ilmalämpöpumpun omaan asuntoonsa LämpöYkköseltä, ja oli ollut erittäin tyytyväinen palveluun sekä itse tuotteeseen. Näin ilmalämpöpumpun ostaminen tuntui hyvin luontevalta ratkaisulta, sillä sen avulla sähkölaskua pystyisi pienentämään. Ilmalämpöpumpun ansiosta asunnon yläkerrassa ei tarvitse pitää pattereita talvisin päällä laisinkaan, mikä säästää merkittävästi sähköä.

Kesäisin asunto on puolestaan ihanan viileä, minkä takia naapuritkin haluaisivat tulla hellepäivinä sisälle vilvoittelemaan, Niina kertoo. Kesähelteellä huomionarvoista on se, että ruoanlaitosta nouseva lämpö ei tee asunnosta tukalan kuumaa ilmalämpöpumpun ansiosta.

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Vantaan sekä muun PK-seudun alueella täältä.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Maksuton kartoitus puhelimitse

Jätä soittopyyntö, teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Ilmalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se maksaa itsensä takaisin ja parantaa asumismukavuuttasi.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset