Siirry sisältöön

Älykäs ohjaus -palvelu tekee energiankulutuksesta kestävämpää, asumismukavuudesta tinkimättä

Lämpöpumppujen rooli energiatehokkaana lämmitysratkaisuna on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Yksi tärkeä tekijä lämmityksen kokonaishyötysuhteen kannalta on lämpöpumpun toimintaa optimoiva Älykäs ohjaus -palvelu.

Myös Pasi Virtanen valitsi palvelun vasta asennettuun Viessmann 222-S ilma-vesilämpöpumppuunsa. Lue Pasin kokemuksia!

Älykäs Ohjaus -palvelu on ollut Pasille luonteva valinta. Etäohjauksen merkitys energiatehokkuuden ja lämmityksen optimoinnin kannalta oli keskeinen tekijä päätöksessä.

Palvelu tarjoaa automatisoidun optimoinnin, joka huomioi paitsi sähkön hinnan myös sääennusteen sekä kotitalouden energiankäyttöprofiilin – tärkeänä suuntauksena tulevaisuuden lämmityksen ohjauksessa.

Pasi toivoi Älykkään ohjauksen tuovan ratkaisun 200 neliöisen omakotitalonsa lämmityksen optimointiin, ja näin myös tapahtui. Palvelu automatisoi optimoinnin ja tarjoaa käyttäjäystävällisen ja vaivattoman tavan hallita ja seurata lämpöpumpun toimintaa.

Pörssisähkösopimus tuo suurimmat säästöt pitkällä aikavälillä

Pasi valitsi kotitalouteensa pörssisähkösopimuksen, sillä se on pitkällä aikavälillä keskimäärin edullisempi vaihtoehto kuin kiinteähintainen sähkösopimus. Tämä valinta kannustaa myös tarkkailemaan ja järkeistämään energiankulutusta entisestään, ja Älykäs ohjaus -palvelu oli juuri tähän tarkoitukseen sopiva keino:

”Uusien teknologisten ratkaisujen myötä kykenemme kuluttamaan energiaa älykkäämmin ja kestävämmällä tavalla tinkimättä samalla merkittävästi esimerkiksi asumismukavuudesta”, Pasi kertoo.

Asumismukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä

Palvelun käyttöönotto ja seuranta ovat Pasin mukaan osoittautuneet erittäin helpoiksi ja käteviksi.

Asumismukavuus on säilynyt korkealla tasolla palvelun käyttöönoton jälkeenkin.

“Meillä on ollut käytössä Economy Mode -asetus, jossa asuinlämpötilaa säädetään sähkön hinnan ja kotonaolon mukaan. Pieniä huonelämmön vaihteluita on havaittu, mutta ne ovat olleet hyvin hallittavissa eivätkä ne ole vaikuttaneet asumismukavuuteen negatiivisesti.

Pasi toteaa kokemuksensa LämpöYkkösestä ja Älykäs ohjaus -palvelusta olleen hyvä, ja hän kiitteleekin LämpöYkköstä Älykös ohjaus -palvelun tuomisesta kotimaan markkinoille:

”Todella hienoa, että tällaista palvelua ollaan nyt lanseeraamassa myös Suomessa.”

Kiinnostuitko aiheesta? LämpöYkkönen myy Älykäs ohjaus –palvelua osana huolenpitosopimusta. Lue lisää Älykäs ohjaus -palvelusta ja tutustu Huolenpitosopimuksiimme!

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)