X

Lämpöpumput ja muut tuotteet

Tarjoamme asiakkaillemme energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä, lämpöpumpputeknologiaan pohjautuvia tuotteita – lämmitykseen ja viilennykseen.

Yrityksen tuotevalikoima sisältää johtavat tuotemerkit, joissa laatu ja luotettavuus ovat etusijalla. Päätuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys ja LVI-suunnittelu.

Käytä alla olevaa lämpöpumppuvalitsinta löytääksesi tarpeisiisi sopivimman lämpöpumpun:

Ilmalämpöpumpuissa edustamme tällä hetkellä seuraavia johtavia tuotemerkkejä, kuten Toshiban ilmalämpöpumppuja.

Maalämpöpumpuissa edustamme tällä hetkellä seuraavia johtavia tuotemerkkejä:

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti – avaimet käteen periaatteella.

Toimitamme tuotteita asennettuna lähes koko maahan. Asentajamme ovat LVIJ-alan ammattilaisia, joiden ammattitaitoa kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti kouluttamalla.

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme sivuston laidasta löytyvästä valikosta.

Lämpöpumpun rakenne ja toiminta pähkinänkuoressa:

Lämpöpumppu toimii päinvastaisella periaatteella kuin jääkaappi – lämpö otetaan talteen sisälle ja kylmä viedään ulos. Yleisesti ottaen kaikki sellaiset laitteet, joissa jonkinlaisessa putkistossa kiertää lämpöä siirtävä välittäjäaine, ovat lämpöpumppuja. Viime vuosina julkisuuden huomio on keskittynyt tavallisten pientalojen lämmityspumppuihin, mutta perinteisesti raskaassa energia- ja prosessiteollisuudessa on käytetty lämpöpumppuja jo vuosikymmenien ajan.

Lämpöpumppuja on tekniikaltaan hyvin monenlaisia. Kallistuneen öljyn ja sähkön myötä suurimman suosion ovat maassamme saavuttaneet tavallisista ilmastointilaitteesta pohjoisen olosuhteisiin kehitetyt ilmalämpöpumput, sekä maalämpöpumput. Niiden käyttö on vilkastunut Suomessa ripeimmin verrattuna kaikkiin muihin lämpöpumpputyyppeihin.

1. lauhdutin (lämmin puoli)
2. paisuntaventtiili
3. höyrystin (kylmä puoli)
4. kompressori.

Putkiston kylmäaineena toimii ympäristöystävällinen kaasu- ja  nesteseos.

Ilmalämpöpumppuja asennetaan vuosittain noin 50 000 kpl ja maalämpöpumppuja noin 10 000 kpl. Kaikkiaan lämpöpumppuja on asennettu Suomeen jo yli 700 000. Asennusmäärä kertoo selvää kieltä siitä, että lämpöpumppuratkaisut ovat toimineet hyvin ja asiakkaat ovat siksi äänestäneet kukkarollaan – lämpöpumppujen puolesta. Lämpöpumppu pienentää merkittävästi lämmityskustannuksia, jotka ovat yksi suurimmista kuukausittain toistuvista kulueristä.

Valikoimassamme on tällä hetkellä maalämpöpumppujen ja ilmalämpöpumppujen lisäksi ilma-vesilämpöpumppuja sekä poistoilmalämpöpumppuja.

Lue myös:

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti