X

Lämpöpumput ja muut tuotteet

Tarjoamme asiakkaillemme energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämpöpumppuratkaisuja lämmitykseen ja viilennykseen. Palvelemme sekä kotien että kiinteistöjen omistajia suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Tavoitteenamme on että saat maksimaalisen edun järjestelmistä – koko laitteiston elinkaaren ajan.

Päätuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, maalämpö, ilma-vesilämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys, lämpöverkko- ja käyttövesiremontit. Palvelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Yrityksen tuotevalikoima sisältää johtavat tuotemerkit, joissa laatu ja luotettavuus ovat etusijalla.

 

Voit testata alla olevaa lämpöpumppuvalitsinta löytääksesi tarpeisiisi sopivimman lämpöpumpputyypin:

Ilmalämpöpumpuissa edustamme johtavia tuotemerkkejä, kuten

Ilmalämpöpumppuvalikoimastamme löydät hiljaiset, laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut sekä kotien että kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen.

Lisäksi huollamme ja korjaamme lähes kaikki ilmalämpöpumput, tuotemerkistä riippumatta.

Maalämpö on ylivoimaisesti edullisen ja yksi suosituimmista lämmitysmuodoista kun kodissasi on vesikiertoinen lämmitys. Tutustu maalämpöön alla olevista linkeistä:

Ilma-vesilämpöpumppu on noussut viime vuosina erittäin suosituksi ratkaisuksi vesi-kiertoisen lämmityksen omaaviin kohteisiin. Sen avulla voidaan säästää lämmityskuluissa jo lähes yhtä paljon kuin maalämmöllä, eikä ratkaisuun tarvita erikseen energiakaivoa. Myös kokonaishinta on edullisempi kuin maalämmössä.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti – avaimet käteen periaatteella.

Toimitamme tuotteita asennettuna lähes koko maahan. Asentajamme ovat LVIJ-alan ammattilaisia, joiden ammattitaitoa kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti kouluttamalla.

Lämpöpumpun rakenne ja toiminta pähkinänkuoressa:

Lämpöpumppu toimii päinvastaisella periaatteella kuin jääkaappi – lämpö otetaan talteen sisälle ja kylmä viedään ulos. Yleisesti ottaen kaikki sellaiset laitteet, joissa jonkinlaisessa putkistossa kiertää lämpöä siirtävä välittäjäaine, ovat lämpöpumppuja. Viime vuosina julkisuuden huomio on keskittynyt tavallisten pientalojen lämmityspumppuihin, mutta perinteisesti raskaassa energia- ja prosessiteollisuudessa on käytetty lämpöpumppuja jo vuosikymmenien ajan.

Lämpöpumppuja on tekniikaltaan hyvin monenlaisia. Kallistuneen öljyn ja sähkön myötä suurimman suosion ovat maassamme saavuttaneet tavallisista ilmastointilaitteesta pohjoisen olosuhteisiin kehitetyt ilmalämpöpumput, sekä maalämpöpumput. Niiden käyttö on vilkastunut Suomessa ripeimmin verrattuna kaikkiin muihin lämpöpumpputyyppeihin.

1. lauhdutin (lämmin puoli)
2. paisuntaventtiili
3. höyrystin (kylmä puoli)
4. kompressori.

Putkiston kylmäaineena toimii ympäristöystävällinen kaasu- ja  nesteseos.

Ilmalämpöpumppuja asennetaan vuosittain noin 50 000 kpl ja maalämpöpumppuja noin 7 000 kpl ja ilma-vesilämpöpumpuja noin 5 000 kpl. Kaikkiaan lämpöpumppuja on asennettu Suomeen jo yli miljoona kappaletta. Asennusmäärä kertoo selvää kieltä siitä, että lämpöpumppuratkaisut ovat toimineet hyvin ja asiakkaat ovat siksi äänestäneet kukkarollaan – lämpöpumppujen puolesta. Lämpöpumppu pienentää merkittävästi lämmityskustannuksia, jotka ovat yksi suurimmista kuukausittain toistuvista kulueristä.

Lue myös:

Maalämpö- vai ilma-vesilämpöpumppu?

Maalämpö ja ilma-vesilämpöpumppu ovat kumpikin loistavia energiansäästäjiä. Mutta minkälaisiin kohteisiin ne sopivat ja mitä eroja niissä on?

Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa maalämmön hankkimisesta.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset